Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2021 10:59 - Atlético Madrid plaatst zich voor laatste 16 van de Champions League
Автор: focusfootball Категория: Спорт
Прочетен: 38 Коментари: 0 Гласове:
0

Atlйtico Madrid versloeg Porto met 3-1 in een slecht gehumeurd duel om een ​​plaats in de knock-outfase van de Champions League te stelen. Het was do-or-die voor het team van Diego Simeone in hun laatste Champions League-groepsfase, waarbij ze Porto moesten verslaan terwijl ze hoopten dat AC Milan Liverpool niet versloeg. De reizende fans in Atlйtico Madrid shirts zagen Antoine Griezmann Atlйtico in de 56e minuut op voorsprong zetten tegen de gang van zaken door de bal na een corner in het net te bundelen.

Maar de bezoekers lieten Yannick Carrasco van het veld sturen in een Atlйtico Madrid shirts voor het worstelen met Otavio tegen de grond, terwijl Porto ook werd teruggebracht tot 10 man toen Wendell van het veld werd gestuurd omdat hij Atletico-speler Matheus Cunha een elleboogstoot in de nek gaf. En Agustin Marchesin werd kort daarna ook naar een vroeg bad gestuurd. Terwijl Porto aandrong op de gelijkmaker, greep Atlйtico tweemaal in de tegenaanval om de wedstrijd tot bedaren te brengen en de gastheren te degraderen naar de Europa League. Voor beide supporters in voetbalshirts was dit een spannende wedstrijd.

Diego Simeone"s Atlйti-ploeg begon de wedstrijd onderaan Groep B, maar eindigde als tweede met zeven punten, Porto werd derde met vijf en kwalificeerde zich voor de Europa League. Matheus Cunha heeft de fans in voetbalshirts de eer gegeven voor de overwinning van dinsdagavond op Porto. De 22-jarige kwam van de bank en wilde graag meedoen. In de tweede helft liet hij een paar mooie flitsen zien en werkte hij hard om zijn verdedigende vermogen te laten zien.